Enne jõule on ilmselgelt kodus valmimas vaid sealiha, hapukapsad ja keedetud kartulid. Kuigi maitse on hea võib see ajapikku igavaks muutuda, seega meil on teile idee!
Selle roa nimi on Fajita (hääldage fahita), mis on pärit mehhiko köögist.
Vaja läheb:
1 pakk tortillasi
2-3 eri värvilist paprikat
1-2 sibulat
salsat (meie soovitus: Maggi 'Texicana salsa')
2 kanafileed
Santa Maria 'Fajita spice mix' (mida lisada kanale)
roheline lehtsalat
Vajadusel:
hapukoort
herneid
tomatid
juust
Tee nii:
Lõika kanafileed viiludeks ja asetage pannile, lisage Santa Maria 'Fajita spice mix', mis teeb kana kuldpruuniks ja ülimatsvaks.
Seejärel lõigake paprika ja sibul viiludeks, ning praadige ka need ära. Pange kanafileed ühte kaussi ja paprika-sibula segu teise kaussi. Katke laud: pange kõik koostisosad lauale.
Nüüd ongi söök vamlis! Istuge laua äärde ning nüüd on vaid üle jäänud kõik koostisosad kokku panna.
Kui see on teie jaoks liiga terav, pange hapukoort peale. Võib ka teha nii, et teete kohe kõik Fajita'd valmis ja katate juustuga, seejärel u5minutiks ahju ja saate veelgi parema ja huvitavama toidu.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar